Domaine Les Demeures du Luc

Domaine Les Demeures du Luc is een villapark gelegen vlakbij het Provençaalse dorp Isle sur la Sorgue, bekend om zijn antiekwinkels en antiekmarkt op zondag. Ingeklemd tussen de Mont Ventoux en de Luberon, op zo’n 60 km ten noorden van de Middellandse Zee, profiteert dit gebied van een heerlijk mediterraan klimaat met veel zonne-uren, ook in het voor- en najaar.

Op het Domaine staan 44 vrijstaande villa’s waarvan een groot aantal villa’s verhuurd worden als vakantiewoning. De villa’s zijn met smaak ingericht en hebben alle comfort. Alle woningen zijn van privé eigenaren.
De meeste villa’s hebben een eigen zwembad maar het Domaine Les Demeures du Luc heeft ook een ruim gezamenlijk zwembad van 10 bij 20 meter en van 50 cm tot 1.80 meter diep, een peuterbadje en een terras met ligbedden en parasols. Daarnaast is er een tafeltennis ruimte, tennisbaan en een gemeenschappelijke ruimte met een poolbiljart, een tafelvoetbalspel en er staan een aantal Nederlandse boeken tot je beschikking. In de receptie van het Domaine liggen folders over activiteiten die in de omgeving te doen zijn.

Het Domaine ligt midden in een bosrijke omgeving en vlak langs het Canal de Carpentras. Hierdoor kun je vanaf het Domaine heerlijke wandelingen maken in het bos, richting Saumane de Vaucluse , Lagnes en Fontaine de Vaucluse.

Ook om te fietsen ligt het Domaine gunstig. Er liggen op de receptie verschillende fietsroutes klaar voor zowel de geoefende wielrenner als de vrijetijd fietser.
Het is mogelijk een fiets te huren via Truji-bikes (www.truji-cycle.fr). De gehuurde fietsen worden op het Domaine afgeleverd en weer opgehaald.

Op het Domaine is het niet toegestaan campers, caravans en tenten bij de villa’s te plaatsen.

Adres Domaine Les Demeures du Luc:
388, Route de Lagnes
84800 Saumane de Vaucluse

GPS Coördinaten:
Breedtegraad 43°55ʹ17.77ʺN
Lengtegraad 5°6ʹ20.14ʺO