Een paradijs in het hart van de Provence. Dat is onze vakantiewoning in Saumane. Sinds 2013 genieten we met volle teugen van ons familiehuis. We stellen het graag beschikbaar aan anderen als we er niet zelf verblijven. Les Demeures du Luc 109 is een ideale plek. Comfort, rust, privacy, Provençaalse geuren en kleuren of eindeloos speelplezier: je vindt het hier. Wees welkom.

De woning staat aan de rand van het complex Les Demeures du Luc. Les Demeures du Luc 109 is geschikt voor 8 volwassenen. Zowel vanuit de ruime woonkamer als de volledig uitgeruste leefkeuken loop je zo de veranda op. De veranda is een heerlijke plek voor een lunch aan de lange tafel in de Franse zon. Met uitzicht op de heuvels van de Lubéron, het dal van de rivier de Sorgue, ons zwembad (met mogelijkheid tot verwarming) en grote tuin.

De woning heeft vier slaapkamers. De drie slaapkamers op de bovenverdieping delen een in 2022 gerenoveerde badkamer en wc. Op deze slaapkamers is airconditioning aanwezig. De vierde slaapkamer is op de begane grond en is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche. Op deze slaapkamer is een ventilator aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van twee boxspringbedden. Gescheiden of samen slapen: het kan allebei. Op de slaapkamers is ruimte voor extra kinderbedjes. Overigens staan er standaard twee kinderbedden.

Het is onze grote trots: de in 2019 opnieuw aangelegde tuin. Ruim 3.000 m2 vrijheid! Rondom het terras en het zwembad bloeien de mooiste Provençaalse struiken en bomen, zoals de oleander, vijgenbomen, olijfbomen, rozen en kruiden als tijm, rozemarijn en jasmijn. Achter het zwembad begint la pelouse – een eindeloos gazon met wat verdwaalde fruit- en eikenbomen. Alle ruimte dus om te voetballen, frisbeeën en badmintonnen. De pétanque-baan en de trampoline zijn een garantie voor urenlang speelplezier. Liever luieren? Knoop dan je hangmat aan één van de eikenbomen.

De hele tuin is omheind: zo houden we de kinderen binnen de poort (en de wilde zwijnen buiten). Achter onze tuin begint het bos. Je loopt er zo de Monts de Vaucluse in voor uren wandelplezier. Neem gerust onze gedetailleerde wandelkaarten mee.

Het verwarmbare zwembad meet 5 bij 10 meter en is afgeschermd met een poortje. In de garage vind je meer dan genoeg ligstoelen, parasols en zwemattributen.

Kijk ook op www.lesdemeuresduluc109.nl.

Beschikbaarheid

Hoe te reserveren?

Via gites.nl.
Hier kun je ook de beschikbaarheid bekijken.

Je kunt ook rechtstreeks mailen naar lddl109@gmail.com.

Wat deze plek aanbiedt

8 gasten incl. baby's

4 slaapkamers

2 badkamers

Zwembad aanwezig