Les Demeures du Luc 106 is een vrij gelegen villa met privé zwembad, vier slaapkamers, twee badkamers (beneden een Italiaanse inloopdouche, boven idem én een pentagonaal ligbad) en alle moderne comfort die men zich kan wensen, waaronder glasvezel internet.

De slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van airconditioning en horren. In de keuken zijn een vaatwasmachine en een magnetronoven aanwezig. In de ruime garage bevinden zich een wasmachine en een wasdroger. De fietsen en de tafeltennistafel die daar staan zijn voor algemeen gebruik beschikbaar.

Rondom de villa bevindt zich een ruime bloemrijke tuin met meerdere terrassen en een verwarmd privé zwembad van 4 x 8 meter. De aanplant aan Rosmarinus officinalis zorgt er voor dat u altijd verse rozemarijn bij de hand heeft. Afhankelijk van het seizoen biedt de tuin verse olijven, salie vijgen en perziken. Het terras biedt uitzicht op de Petit Lubéron in het zuidoosten en de Alpilles in het zuidwesten.

Isle-sur-la-Sorgue is een prachtig oud renaissance stadje dat gevangen ligt tussen de vijf armen van de rivier de Sorgue. Aldaar doet u uw dagelijkse boodschappen in een van de drie grote supermarkten die het stadje rijk is. De plaats is beroemd om haar antiek en curiosa. Op iedere zaterdag wordt in het centrum een bonte verzameling antiek en Brocanterie aangeboden in de talloze kramen, die naast elkaar als een lange slinger door het stadje staan opgesteld.

De villa bevindt zich in het departement Vaucluse, dat onderdeel is van de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De naam Vaucluse is afkomstig van het Latijnse Vallis Clausis en betekent letterlijk gesloten vallei. De naam van het nabij gelegen dorp Fontaine de Vaucluse verwijst naar de bron van de rivier de Sorgue die daar ontspringt. De wandeltocht er heen is spectaculair, maar niet geschikt voor mensen die slecht ter been of zijn of conditionele problemen hebben.

Beschikbaarheid

Wat deze plek aanbiedt

8 gasten incl. baby's

4 slaapkamers

2 badkamers

Zwembad aanwezig

Airco aanwezig